Информация свързана сCOVID-19

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че след извънредното положение и създадените проблеми от пандемията COVID-19, нормалният ритъм на работа с държавния апарат и администрация е вече възстановен. С оглед на това, възобновихме работа по нашия проект "Atlantis Barcode".
С удоволствие ви уведомяваме, че строителството ще започне през м. Септември и ще завърши в срок.

Благодарим Ви за загрижеността и търпението. Екипът на Атлантис България Холдинг

Нашият стандарт

Атлантис София е част от Атлантис България Холдинг, която е компания оперира в различни сфери, но има единна мисия за създаване на комфортна и спокойна среда за живеене в града чрез прилагане на съвременни концепции в строителството.

Обща информация За сигурността
Архитектура на устойчивостта

Както всеки един проект на „Atlantis Bulgaria”, “Atlantis/BARCODE” е проектиран с идеята за градска среда, където човек живее в хармония с природата.

Ерата на презастрояването трябва да свърши и ние правим категорични стъпки в тази посока. Освен, че са оградени със зелени площи и успокояващи места за отдих, двете сгради, в чиито фасади контрастират тъмното и светлото, разполагат с редица иновативни решения, чиято цел е да помогнат на комплекса максимално да щади околната среда. 

Във вътрешността на сградите нашите архитекти са създали апартаменти с правилни форми, за да може обзавеждането на интериора да е лесно и ефективно. 

Умно проектиране

Защото всеки детайл е от значение

 • ПАРКИНГ
  Комплексът разполага със 106 паркоместа. Докато живеете в Atlantis Barcode, никога няма да Ви се наложи да обикаляте за място.
 • ТЪРГОВСКИ ЗОНИ
  Всяка от сградите разполага с просторни търговски помещения. Знаем, че винаги е плюс магазинът да е под вкъщи.
 • С ПОГЛЕД КЪМ ВИТОША
  Витоша винаги спира дъха. Затова сме се постарали, колкото се може повече апартаменти да гледат към нея.
 • ЗОНИ ЗА ОТДИХ
  Комплексът разполага с няколко зелени площи за отдих. В тях можете спокойно да се скриете от натовареното ежедневие на града.
 • ФАСАДА
  Външния вид на сградата е изваян от 10 -15 см топлоизолационна система „Baumit“
 • ГАРДЕРОБ ЗА КОЛЕЛА
  Atlantis Barcode е проектиран, за да щади природата. Затова всяка от сградите е оборудвана с гардероб, където да можете да оставите велосипедите си.

Детайли

 • Фасади
  Изпълнена топлоизолация - външните ограждащи зидове се предвижда да бъдат топло изолирани - 10 см., и 15 см., лепило; РVС мрежа; дюбели; шпакловка – по система стандарт „Baumit”. Частични дизайнерски елементи от «Etalbond”..
 • Зидария
  Жилищата се изпълняват от кухи, керамични блокове на Winerberger – ПОРОТЕРМ: външни преградни стени с дебелина - 25 см; вътрешни с дебелина - 12 см.
 • Дограми
  Апартаментите са оборудвани с 5 камерни PVC дограми на Rehau, система Euro Design 70.<br /> Дограмата на партерите (търговски обекти и апартаменти) е алуминиева с троен стъклопакет на ETEM, модел E68.
 • Балкони
  Парапети и ограждения - метални ръкохватки (неръждаема стомана или алуминий); мазилки и боя по металните части: стени и тавани; на балконите - шпакловка и латекс; гранитогрес.
 • Асансьори
  Всяка от сградите разполага с безшумен електрически асансьор - “ORONA” от Уникен. Асансьорите са електромеханични и без редукторни, предвидени за 6 - 8 лица, с автоматична телескопична врата с ширина 90 см – в експлоатация.
 • Абонатна ТЕЦ станция
  Изградена външна и вътрешна топлофикационна система до всеки апартамент. Изграждане на абонатна ТЕЦ станция в сутерена на сградата.
 • Складове
  Складовите помещения ще бъдат завършени по БДС стандартите, живущите могат да бъдат спокойни, че помещенията ще бъдат издръжливи и изградени да издържат. Това означава, че те могат да съхраняват своите вещи с увереност, знаейки, че ще останат в безопасност и защитени.
 • Апартаменти и търговски площи
  Входните врати както на апартаментите, така и на търговските площи в Atlantis Barcode ще бъдат блиндирани за повишена сигурност. Стените и таваните ще бъдат завършени с гипсова шпакловка, а подовете в коридорите и кухните ще бъдат положени със замазка. Дневните и спалните също ще бъдат завършени на замазка. Балконите ще бъдат с теракота, а мокрите помещения и тоалетните ще бъдат с хидроизолация на стените и пода, мазилка и замазка. Всички инсталации за санитарен фаянс ще бъдат напълно изградени.
 • ВиК инсталация
  Жилищата и търговските площи в Atlantis Barcode ще разполагат с висококачествени ВиК и ел. инсталации. ВиК инсталацията ще се състои от двущрангова система, която е скрита и включва водомер и водомерно устройство за студена и топла вода. Вътрешната канализация ще бъде монтирана вертикално и хоризонтално и скрита със сифони за мръсни води, изпълнени съгласно одобрения работен проект.
 • Електрическа инсталация
  Електрическата инсталация ще бъде изпълнена с индивидуални апартаментни табла със сбор от токови вериги по проект. Гнездата на електрическата мрежа за ел. ключове и контакти ще бъдат в кашони на мазилката, а ел. таблата ще бъдат монтирани и обезопасени. Електрическата инсталация ще бъде изпълнена по проект, без монтирани ключове и контакти, електрически бойлери, вентилатори.

Сигурност

Помислили сме за всичко

Уединение

Контролиран достъп до двора на имота и всички автомобили намиращи се в него.

Блиндирани врати

Неслучайно думата "блиндиран" е синоним на "брониран". С тези врати винаги ще се чувствате сигурни когато сте у дома.

Видео-домофонна система

За обект Атлантис Баркод са избрани следните предимства и функционалности на IP- видео домофонната система и портална автоматика:

- Лицево разпознаване на пешеходните входове на сградата от домофонната система
- LCD екрани за управление във всеки апартамент
- Резервно захранване до 24 часа ( при прекъсване на електричеството )
- Достъп през приложение до домофонната система и разговор от телефона към нея и обратно (възможност за отключване на входните врати на сградата )

Алуминиева дограма

Алуминиевата дограма на търговските помещения е ЕТЕМ. Масивната система за прозорци с няколко опции за енергоспестяване и енергийна ефективност, а правият дизайн на системата й осигурява съответствие с най-съвременните естетически и дизайнерски нужди и концепции.

А сега какво? Избери апартамент
Обадете ни се Пишете ни