Информация свързана сCOVID-19

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че след извънредното положение и създадените проблеми от пандемията COVID-19, нормалният ритъм на работа с държавния апарат и администрация е вече възстановен. С оглед на това, възобновихме работа по нашия проект "Atlantis Barcode".
С удоволствие ви уведомяваме, че строителството ще започне през м. Септември и ще завърши в срок.

Благодарим Ви за загрижеността и търпението. Екипът на Атлантис България Холдинг

Търговски обект А-6

Търговски обект А-6

 • Етаж1
 • Обща площ136.55m2
 • Цена245 790€
 • Чиста площ116.15m2
  ГледкаГрад
 • Общи части20.40m2
  СтатусСвободен
 • СградаА
 • ИзложениеСевероизток - Югозапад
  Издаванена тапа
Допълнителна информация за имота

Търсите първокласно търговско помещение в добре развит жилищен район в София? Вижте тази фантастична възможност да притежавате търговски обект в комплекс Atlantis Barcode, с лице на булевард Д-р Петър Дертлиев. С обща площ от 136.55 кв.м това партерно търговско помещение разполага с просторна търговска зала, склад и санитарен възел. Подходящ е за магазин, офис или представителство.

С високи тавани от 3,50 метра и френски прозорци с алуминиева дограма, търговското помещение е със степен на завършеност - до ключ, а външната дограма на партерния етаж е алуминиева с марка ЕТЕМ и модел Е68, осигуряваща елегантна и модерна визия. Вградената външна и вътрешна система за отопление също е чудесна добавена функция.

Освен това комплексът се намира в добре свързан район с бърз достъп до основни пътни артерии в София, като Околовръстен път, АМ Струма, бул. Царица Йоана, бул. Сливница и др. Осигурява на обитателите си панорамна гледка към Витоша и е проектиран с функционални разпределения и детайлно зониране, създаващи комфортна и уютна атмосфера.

При схема на плащане от 20% при подписване на предварителен договор, 70% при Акт 15 и 10% при Акт 16, това е отлична възможност да притежавате търговска площ на първокласна локация. Освен това към търговския имот се продава и склад в сутерена на сградата на стойност 2000 евро, изчислен към допълнителната крайна продажна цена на имота.

Етап на строителство: Акт 14
Срок на завършване: март 2024г.

Не пропускайте тази уникална възможност да инвестирате в печеливш търговски имот. Свържете се с нас днес, за да планирате оглед!

Вие получавате

Всеки имот в „Atlantis Barcode” се предоставя на собственика си „на тапа“ по БДС

Дограма

Апартаментите са с 5 камерни PVC дограми с двоен стъклопакет на Rehau, система Euro Design 70, конструктивна ширина 70мм, външно каширани профили в цвят 1980 L.
Партерите са с алуминиева дограма с троен стъклопакет на фирма ЕTEM, модел Е68.

Зидария

Непоклатима зидария, изградена с висококачествени тухли Wienerberger Porotherm 25 N+F Light.

Сигурност

Всеки един апартамент е оборудван с блиндирана врата с многоточково заключване и видео домофон.

Складове

Всеки един апартамент, ще разполага със собствено складово помещение в сградата на цена 2000€. Тя е включена в крайната сума за жилището.

Задайте Вашите въпроси

Изпратете ни всички въпроси, които Ви интересуват и нашите брокери ще отговорят на всички тях в най-кратък срок.

Изберете друг имот
бул. “Петър Дертлиев”
Двустаен
апартамент
Тристаен
апартамент
Четиристаен
апартамент

ВИТОША

А101
Свободен

2 спални

118.44м2

А-5
Свободен

115.31м2

А-6
Свободен

136.55м2

А-7
Продаден

109.26м2