Информация свързана сCOVID-19

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че след извънредното положение и създадените проблеми от пандемията COVID-19, нормалният ритъм на работа с държавния апарат и администрация е вече възстановен. С оглед на това, възобновихме работа по нашия проект "Atlantis Barcode".
С удоволствие ви уведомяваме, че строителството ще започне през м. Септември и ще завърши в срок.

Благодарим Ви за загрижеността и търпението. Екипът на Атлантис България Холдинг

За сградата

В “Atlantis Barcode” са вложени висок клас материали от водещи производители на пазара, а функционалното проектиране ни позволява да ги оползотворим по най-ефективния начин.

Обща информация ЗА ИНВЕСТИТОРА

Архитектура

"Atlantis Barcode" надгражда съвременните тенденции за качествено строителство и иновативни решения.

Модерна визия съчетаваща динамиката на живота в града, спокойствието на зелена паркова зона и неповторим планински пейзаж, редува тъмни със светли тонове, формирайки две идентични сгради с редуващи се динамични вертикални елементи, а обединяването на няколко нива в единен модул създава представата за по-ниска етажност. 

Разработената единна визия на сградите и прилежащото им околно пространство позволява всички елементи да са в съответствие един с друг. От основите до входните врати, Atlantis/BARCODE е проектиран да бъде безупречен. 

 

95 апартамента

от 59 м2 до 128 м2

8 етажа

просторно строителство

106

осигурени паркоместа

С поглед към Витоша

Витоша е вдъхновявала и ще вдъхновява. От Античността, през времето на римляните, до днес тя пълни сърцето и очите на всеки заселил се в полите й. Комплексът предлага неповторима панорамна гледка към планината. Витоша без пречки. Това е пейзажът "Atlantis Barcode".

Повече за сградата

За инвеститора

  • 25гв бранша
  • 915реализирани жилища
  • 1000+доволни семейства
  • 10+завършени комплекса

Atlantis Bulgaria Holding е строително-инвестиционна компания и включва компании с дейност в различни сфери. Това, което ги обединява е мисията за създаване на комфортна среда и спокоен живот в големите градове, чрез реализацията на съвременни концепции в строителството.

Повече от 25 ГОДИНИ ние сме строител и предприемач по южното крайбрежие на България, с доказана репутация.

Повече за Атлантис България
А сега какво? Избери апартамент