Информация свързана сCOVID-19

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме ви, че след извънредното положение и създадените проблеми от пандемията COVID-19, нормалният ритъм на работа с държавния апарат и администрация е вече възстановен. С оглед на това, възобновихме работа по нашия проект "Atlantis Barcode".
С удоволствие ви уведомяваме, че строителството ще започне през м. Септември и ще завърши в срок.

Благодарим Ви за загрижеността и търпението. Екипът на Атлантис България Холдинг

За сградата

Жилищен комплекс Атлантис Баркод е изграден с монолитна, стоманобетонна конструкция. Преградните стени са изградени от висок клас керамични блокове. Балконите са с метални парапети, мазилки и боя върху метални части. Жилищата са на гипсова шпакловка по стени и тавани, със замазка по пода и теракот по терасите. Сградата е с външна и вътрешна отоплителна инсталация, ВиК инсталация с двоен щранг и ел. инсталация с индивидуални табла. Сградата е с изпълнени паркоместа, вертикална планировка с бетонова настилка, озеленяване, изводи за отопление с ТЕЦ без алуминиеви тела.

Обща информация ЗА ИНВЕСТИТОРА

Архитектура

"Atlantis Barcode" надгражда съвременните тенденции за качествено строителство и иновативни решения.

Модерна визия съчетаваща динамиката на живота в града, спокойствието на зелена паркова зона и неповторим планински пейзаж, редува тъмни със светли тонове, формирайки две идентични сгради с редуващи се динамични вертикални елементи, а обединяването на няколко нива в единен модул създава представата за по-ниска етажност. 

Разработената единна визия на сградите и прилежащото им околно пространство позволява всички елементи да са в съответствие един с друг. От основите до входните врати, Atlantis/BARCODE е проектиран да бъде безупречен. 

 

93 апартамента

от 59 м2 до 128 м2

8 етажа

просторно строителство

106

осигурени паркоместа

С поглед към Витоша

Витоша е вдъхновявала и ще вдъхновява. От Античността, през времето на римляните, до днес тя пълни сърцето и очите на всеки заселил се в полите й. Комплексът предлага неповторима панорамна гледка към планината. Витоша без пречки. Това е пейзажът "Atlantis Barcode".

Повече за сградата

За инвеститора

  • 25гв бранша
  • 915реализирани жилища
  • 1000+доволни семейства
  • 10+завършени комплекса

Атлантис София е част от Атлантис България Холдинг, която компания оперира в различни сфери, но има единна мисия за създаване на комфортна и спокойна среда за живеене в града чрез прилагане на съвременни концепции в строителството. Атлантис България Холднг специално се фокусира върху развитието на жилищни зони, реализирайки над 120 000 квадратни метра жилищно строителство през последните 25 години. Приоритет на компанията е поддържане на висока инвестиционна привлекателност чрез изграждане на доходоносни дългосрочни инвестиционни обекти, като същевременно допринася за комфорта и сигурността на живота в града. Атлантис България Холдинг има успешно завършени десетки жилищни сгради, всички от които са хармонично съчетание на природна красота и модерна архитектура. Компанията поставя силен акцент върху културното съзнание, че природата е важна част от живота в града и има значително влияние върху здравето, безопасността и благосъстоянието на жителите.

Повече за Атлантис България
А сега какво? Избери апартамент
Обадете ни се Пишете ни